The Shelter

Regntæt, justerbart overtræk til din rickshaw

The Shelter af Rigmor Wiberg

DKK 3,000.00 + moms

+ fragt (250 DKK)

Alle vores rickshaws are kvalitetscykler og kan holde sig flotte i årevis, hvis de er opbevaret ordentligt. Derfor har vi udviklet vores smukke Shelter, som er et overtræk, der bruges, når cyklen ikke er i brug. Den er justerbar, så den kan bruges for alle vores forskellige modeller (endda vores kørestolscykel). 

Den 22. december 2022 satte Copenhagen Cycles kurs mod flere i plejehjem i Danmark, da vi skulle nå at levere en håndful cykler inden jul. På vejen lavede vi et stop hos Rigmor Wiberg, som skulle hjælpe os med at udvikle vores nyeste accessory; nemlig vores Shelter. Vores mission var at skabe et smukt produkt, som passer alle vores cykler, så de kan forblive i god stand hele deres levetid, selv hvis de bor udenfor til daglig.

Rigmor fik lynhurtigt målt op på cyklen og nu galt det bare om at få valgt det perfekte stof til vores nye produkt…

Vi ville gerne have at vores nye Shelter passede Cykling uden alder og vi endte med at vælge det perfekte røde stof, som også var vandtæt. 

Nu skulle vi bare finde ud af, hvordan vi skulle få Shelteret til at passe på alle vores 5 modeller. Vi blev enige om at den bedste mulighed var at lave en lille elastik rundt om bunden, som kunne omkredre enhver af vores cykler.

Nu var vores nyeste produkt klar til at komme med alle de cykler, som skulle leveres. Det perfekte produkt til dem, som gerne vil skåne deres cykel fra regn, fugt og støv.

Materiale

Ydre lag: 100% akryl

Bundstof: 100% PES

 

Vaskeguide

Du kan vaske dit Duffel i maskinen ved 30° og derefter lade det lufttøre. 

Vi anbefaler at man ikke kommer sit Duffel i tørretumbleren. 

 

Not found