SYKLER I NORGE

VÅRT SAMARBEID MED SYKLING UTEN ALDER

Sykling uten alder har kontinuerlig vært med på å godkjenne og utvikle modellene vi selger. Når du kjøper sykler gjennom Copenhagen Cycles, er du med på å støtte Cycling Without Age og Sykling uten alder. Midlene brukes til å styrke foreningen, slik at hvert eneste sykkelkjøp bidrar til fortsatt fremgang for Sykling uten alder. Når du støtter foreningen ved å kjøpe sykkelen din gjennom Copenhagen Cycles får du også følgende fordeler: Gratis klistremerker med kommune/by/sykehjem til sykkelen, rask og kompetent online service uansett sykkelmodell, sykler til markedspris og spesialutviklet tilbehør som fine, varme duffeltepper, regnponchoer og trekk som holder hele sykkelen tørr når den parkeres i all slags vær.
Som medlem av Cycling Without Age er det også mulighet for å få opplæring.

Prismatch

Når du kjøper en sykkel gjennom Copenhagen Cycles er du med på å støtte Sykling uten alder og den globale organisasjonen Cycling Without Age. Støtten betyr mye for at Sykling uten alder kan fortsette sitt gode arbeid og vi ønsker derfor å legge til rette for at Cycling Without Age-avdelinger i alle land kan være med å bidra. Vi prismatcher derfor alle norske forhandlere på modellene vi også selger, noe som er en fordelaktig ordning for norske avdelinger. Slik kan du fortsatt være med å støtte en god sak, men uten å måtte betale mer.

BRUKERSTØTTE

Send oss gjerne en e-post dersom du skulle oppleve problemer med sykkelen din, eller hvis du har generelle spørsmål om den. Vår supportavdeling kan kontaktes her: support@copenhagencycles.com

NOK 97,600.00

Inkluderer Gates Belt Drivekalesje, godkjent lås, byklistremerker og servicerabatt

+ Transport (8000-12000 NOK)*

Legg til the Blanket, the Duffel eller the Shelter 

ANDRE KJØPER OGSÅ:

The Duffel av Rigmor Wiberg

NOK 3,700.00

+ fragt (NOK 470)

The Blanket av Rigmor Wiberg

NOK 3,175.00

+ fragt (NOK 470)

The Shelter av Rigmor Wiberg

NOK 4,250.00

+ fragt (NOK 470)

The People’s Poncho (3 stk)

NOK 2,550.00

+ fragt (NOK 470)

Not found