Cykler i Danmark

Fordele for danske kunder

Copenhagen Cycles er en international cykelforhandler, men vi holder fysisk til i Danmark. Det vil sige, at vi kan tilbyde en række fordele for danske kunder som for eksempel serviceaftaler, cykelleje, oplæring og prismatching.

Vi gør det super nemt for dig; vi taler dansk – vi kan træffes på danske numre og i danske arbejdstider!

Serviceaftale hos Copenhagen Cycles

Vi går meget op i, at de cykler vi leverer, får den bedste chance for et langt liv som muligt. Vi tilbyder derfor en eksklusiv serviceaftale for danske kunder i Storkøbenhavn, som ønsker professional service til deres cykel. Du skal blot ringe op og så kommer vi ud og tilser cyklen. Aftalen indeholder 2 årlige servicetjek, som sørger for at garantien er vedligeholdt. Hvis der opstår problemer med cyklen, så sørger vi også for erstatningsdele. Læs mere om serviceaftalen her.

Cykelleje

Da vi har kontor i København er det også muligt for kunder i Danmark at leje vores cykler til en daglig pris. Det koster 650 DKK/pr. dag + moms at leje en af vores Christiania Bikes rickshaw cykler. Er du interesseret i cykelleje, så kan du kontakte os på vores email hi@copenhagencycles.com eller ringe på +45 53621979 (Pernille Bussone).

Oplæring og vores samarbejde med Cykling uden alder

En rickshaw er et spændende køretøj, som er nyt for mange og det er derfor vigtig at vide, hvordan man håndtere det rigtigt. Vi tilbyder derfor fysisk oplæring til kunder i Storkøbenhavn og virtuel oplæring til kunder i resten af Danmark. 

Hvis du er medlem af Cykling uden alder, så er det også muligt at få oplæring af deres team. Læs mere om at blive medlem af Cykling uden alder her

Billig Transport

De fleste af vores cykler bliver enten produceret eller samlet i Danmark, hvilket vil sige, at transportomkostningerne er langt lavere end for kunder udenfor landets grænser. Transportomkostninger i Danmark ligger mellem 500-2000 DKK.

Prismatch

Når du køber en cykel gennem Copenhagen Cycles er du med til at støtte den globale organisation Cycling Without Age. Støtten betyder enormt meget for at Cycling Without Age kan fortsætte deres gode arbejde og vi gør derfor vores bedste for at alle landes Cycling Without Age afdelinger er med til at støtte. Vi gør dette mere fordelagtigt for danske afdelinger ved at prismatche alle danske forhandlere på de modeller vi også sælger. På den måde er du stadig med til at støtte en god sag med dit køb, men uden at skulle betale mere.