Cykler i Danmark

Fordele for danske kunder

Copenhagen Cycles er en international cykelforhandler, men vi holder fysisk til i Danmark. Det vil sige, at vi kan tilbyde en række fordele for danske kunder som for eksempel serviceaftaler, cykelleje, oplæring og prismatching.

Vi gør det super nemt for dig; vi taler dansk – vi kan træffes på danske numre og i danske arbejdstider!

Oplæring og vores samarbejde med Cykling uden alder

En rickshaw er et spændende køretøj, som er nyt for mange og det er derfor vigtig at vide, hvordan man håndterer det rigtigt. Vi tilbyder derfor fysisk oplæring til kunder i Storkøbenhavn og virtuel oplæring til kunder i resten af Danmark.

Cykling uden alder har løbende været med til at godkende og udvikle modellerne, vi sælger. Når du køber cykler gennem Copenhagen Cycles doneres en del til at drive Cykling uden alder Danmark. Midlerne anvendes til at styrke foreningen, og på den måde vil hvert cykelkøb bidrage til Cykling uden alders fortsatte fremdrift. Når man støtter foreningen ved at købe sin cykel gennem Copenhagen Cycles får man også følgende fordele: Gratis klistermærker med kommune/by/plejehjem til cyklen, hurtig og kompetent service uanset cykelmodel, cykler til markedspris og ikke mindst specialudviklet tilbehør som fx lækre, varme duffeltæpper, regnponchoer og shelters, der holder hele cyklen tør under parkering i al slags vejr.

Hvis du er medlem af Cykling uden alder, så er det også muligt at få oplæring af deres team.

Serviceaftale hos Copenhagen Cycles

Vi går meget op i, at de cykler vi leverer, får den bedste chance for et langt liv som muligt. Vi tilbyder derfor en eksklusiv serviceaftale for danske kunder i Storkøbenhavn, som ønsker professional service til deres cykel. Du skal blot ringe op og så kommer vi ud og tilser cyklen. Aftalen indeholder 2 årlige servicetjek, som sørger for at garantien er vedligeholdt. Hvis der opstår problemer med cyklen, så sørger vi også for erstatningsdele. 

Cykelleje

Da vi har kontor i København er det også muligt for kunder i Danmark at leje vores cykler til en daglig pris. Det koster 650 DKK/pr. dag + moms at leje en af vores rickshaw cykler. Hvis cyklen ikke skal bruges i København, så er lejer ansvarlig for at hente cyklen i København og fragte den til destinationen. Levering kan også ske efter aftale mod betaling.

Er du interesseret i cykelleje, så kan du kontakte os på vores email hi@copenhagencycles.com eller ringe på +45 25681030 (Ciara Kassow).

Billig Transport

De fleste af vores cykler bliver enten produceret eller samlet i Danmark, hvilket vil sige, at transportomkostningerne er langt lavere end for kunder udenfor landets grænser. Transportomkostninger i Danmark ligger mellem 500-2000 DKK for modeller produceret i Danmark og ca. 2000-5000 DKK for modeller produceret i udlandet. Vi opdaterer løbende vores fragtpriser i forhold til markedet. 

Prismatch

Når du køber en cykel gennem Copenhagen Cycles er du med til at støtte Cykling uden alder og den globale organisation Cycling Without Age og. Støtten betyder enormt meget for at Cykling uden alder og Cycling Without Age kan fortsætte deres gode arbejde og vi gør derfor vores bedste for at alle landes Cycling Without Age afdelinger er med til at støtte. Vi gør dette mere fordelagtigt for danske afdelinger ved at prismatche alle danske forhandlere på de modeller vi også sælger. På den måde er du stadig med til at støtte en god sag med dit køb, men uden at skulle betale mere.

Support

Skulle du opleve problemer med din cykel eller hvis du generelt har nogle spørgsmål til den, så er du velkommen til at sende en mail til vores support afdeling her: support@copenhagencycles.com

ANDRE KØBER OGSÅ: